אני עובד לפי שכר שעתי אני עובד מ08:00-18:00 על השתים האחרונות משלמים לי שעות נוספות ואם עובד יותר שעות משלמים על השאר 150%.אם בודקים לפי כמותצ שעות שבועיות אני עובר את כמות השעות השבועית43-45. איך הם אמרוים לשלם לי ביום שישי מאיזה שעה אני אמרו לקבל שעות נוספותו ובאיזה %?מהשעה הראשונה ,השבעית?<
אותה שאלה לגבי שעות שבת+שעות נוספות בשבת. בשל העבודה שעברתי כבר את כמות השעות הנוספת אני מתחיל בתעריף 150.%? או יותר. ואם מתחיל ב150%מתי האחוז עולה ולכמה?
תודה מראש אעשמח לקבל תשובה מפורטת
החל מהשעה 8:36 לא כולל הפסקה, בגין השעתיים הראשונות הנך זכאי לגמול בגין שעות נוספות. אם הנך עובד 6 ימים בשבוע החל מהשעה השמינית (לא כולל הפסקה) וביום שישי החל מהשעה השלישית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
תודה על התשובה אבל לא הבנתי אותה. עבדתי כל יום 10 שעות מיום א-ה.בימים אלו שולמו השעות הנוספות בעבור כל יום כלומר עבדתי 40 שעות רגילות עד סוף יום חמישי.בשל נתנונים אלו השכר שלי ביום שישי יהיה?רגיל?125%150% ומאיזה שעה.ואותו דבר לדבי עבודה בשבת עם צברתי כבר את כל השעות הרגילות השבוועיות בימי שבת עבדתי גם כן 10 שות.מה התעריף בשבת ומאיזה שעה?150%,175%,187.5%,200%.בפועל שילמו לי עבור כל שעה נוספת פר יום ולא בדקו את הכמות השבועית. ימיש שישי כל ה8 שעות היו לפי תשלום רגיל.וימי שבת 150%.ניסיתי הלסביר את עצמי כמה שיותר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר