בזמן חופשת הלידה שלי, הוחלף המנהל הישיר בארגוני. כשבקשתי לחזור לעבודתי, הוא טען כי התפקיד "נספג" למרות שזה לא כך. כי אני עוסקת במכירות ועד היום כ 4 חודשים אחרי אני עדיין מטפלת בלקוחות הנ"ל.לא הביאו לי מחליף. הוא הציע לי תפקיד אחר שלטענתו הינו קידום..תפקיד ניהולי.. וכו. אך התפקיד לא קיים ואני צריכה "לבנות אותו" לא רציתי אך ללא ברירה הסכמתי בסופו של דבר כי אחרת אין לי לאן לחזור.. בתפקיד הנ"ל אין לי מכירות עד היום,כבר החודש ה 5. כדי להתפרנס אני ממשיכה לעשות את תפקידי הקודם ולמכור ללקוחות הקודמים. הוא לא מסכים לכך אך לא אמר לי כלום אלא רק לסובבים אותי. שבוע שעבר כבר נאמר לי דרך מנהלת המחלקה שהם לא מרוצים כי אני לא עושה את תפקידי. התפקיד מראש היה מוטל בספק. וכל הזמן אמרתי שאני רוצה את תפקידי הקודם, שבו אני טובה ויודעת לבצעו. ההרגשה שלי שזו מעין מחלמת התשה, כך היה לאורך כל הדרך, כדי שאני אתפטר. הוא פשוט התעלם ממני.אגב, לפני הלידה היה לי חדר משלי, שהוא הפך אותו למטבחון וכעת אני יושבת עם עוד אנשים בחלל פתוח. היו מעבירים לי טלפונים של לקוחות חדשים והיום אני פשוט במלחמה יומיומית על הפרנסה שלי. המשכורת שלי בנויה מעמלות, כך שאני צריכה למכור כדי להרוויח וברגע שחותכים לי את הכנפיים.. לא קל למכור. את התפקיד הנוכחי ניסיתי אבל לא זה מצליח במיוחד שאין תמיכה עזרה וגיבוי מצד ההנהלה.
אודה לעצתך. לדעתי הוא מתכנן לפטר אותי בהקדם, עברו 60 יום..אף אחד לא יגיד כלום.
לצערי, לא ניתן כיום לעשות דבר, היות והמעסיק יכול לפטרך, מכל סיבה שנראית לו, את יכולה להלין על סיבותיו ולנסות לשכנע אותו שלא - אך ההחלטה היא בידיו.
לאחר חופשת הלידה היה עליו להעסיק אותך באותה העבודה בה עבדת, כיום די בעייתי להלין על כך, לאור העובדה כי לא כתבת כי הנך דורשת לחזור לאותו תפקיד, והשינוי שנערך פגע בך כספית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר