שלום,
אני ניגשתי למכרז של ארגון ממשלתי לפני חצי שנה, עברתי תהליך ארוך שכלל מספר ראיונות ופגישות ולבסוף נודע לי שהתקבלתי לעבודה- אך ישנה בעיה: יושבי הוועדה הסופית החליטו לקבל אותי פרט לנציג ועד העובדים שטען כי ההליך של המכרז לא היה תקין ומי שהיה צריך להיבחר הוא המועמד שהתמודד מתוך המערכת (שהיה מולי בשלב הסופי). כשקיבלתי את ההודעה הם אמרו שהם ינהלו מו"מ מול הוועד וזה ייקח מספר ימים. לאחר מספר ימים יצרתי קשר ואז הם אמרו שזה ייקח עוד מקסימום שבועיים. קיבלתי מהם רושם שזה הולך להיגמר ויש פתרון ולכן החלטתי להפסיק את עבודתי הנוכחית ולקחת הפסקה קצרה בין העבודות. כרגע אני ללא עבודה והפעם האחרונה שדיברתי איתם הייתה לפני עשרה ימים בערך, שגם אז חזרו ואמרו בפעם הרביעית שזה ייקח כמה ימים אולי שבוע-שבועיים... זו משרה שתמיד חלמתי עליה, הלכתי ללמוד בדיוק את התחום הזה כדי לעסוק בו, ועבדתי קשה במהלך המכרז כדי להתקבל. השאלה שלי היא האם יש לי איזשהו צד בעניין שמאפשר לי לפעול?
תודה
מומלץ כי תפנה ליעוץ משפטי מסודר בנושא עקב מורכבותו.
יגאל כהן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר