עובדאחראי בחברת שמירה 9 חודשים בפועל העבירו את ניהול הסניף שעבדתי בו לסניף אחר כך שלקחו למעסיק בסניף שלי את המקום ואז המנהל החדש במקום שלח אותי לסניף שההיתי הקודםוהוא רצה למצוא לי עבודה רק בצוהרים או בלילה שאשר אני עבדתי הרוב ביום הוא לא נתן לי הודעה מוקדמת ופשוט לא מצא לי מקום בינתים אמרתי שאני ישתמש בימי חופש אבל לא קיבלתי הודעה מוקדמת האם הוא חייב להביא לי או שהוא יכול להגיד שהציע לי מקום וסירבתי אך אני מוכיח זאת בנוסף לפני מספר חודשים הביאו קבט לא נורמי שהיה צועק ומקלל בצורה בלתי רגילה היה פשוט לא נורמלי ממש לא נורמלי אחרי 3 שבועות פיטרו אותו כי ידעו שהוא לא נורמלי והיה צועק עלי בטירוף ומטריד אותי הוא גרם לי טאומה מסוימת האם אפשר לתבוע את החברה על זה יש לי הקלטות שהוא צועק בצורה לא נורמלית אני צריך את המלצתכם בנידון
ממליצה לך לפנות לייעוץ בנושא. בעיקרון מעסיק לא יכול להודיע לך מהיום למחר שתהיה בחופש, מאידך אתה לא הסכמת לעבודה שהוצעה לך בגין הרעת תתנאים - כך שאתה היית צריך להודיע למעסיק כי השינוי בשעות העבודה הינם הרעה בתנאי עבודתך ולהתפטר תוך כדי מתן הודעה מוקדמת.
בהצלחה!
אורנה שמריהו, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
האם זה שהיה לי מנהל מטורף פשוט היה לו בעיה נ]פשית הוא בן 55 כנראה עבר עליו משהו בחיים משהו קשה ועם התעודות הוא יטעה את מי שקיבל אותו לעבודה האם יש על מה לתבוע הוא היה צורך כמו לא נורמלי ומטריד בצורה לא נורמלית טלפונים בשעות לא שיגרתיות האם יש על מה לתבוע ולפי איזה סעיף או שאין פה קייס פיטרו אותו אחרי בערך 3 שבועות שראו שהוא משוגע
האם נגרם לך איזה שהוא נזק??
במידה ואכן נגרם לך נזק, הנך יכול לתבוע, לפי תיאורך לא נראה לי שיש לך עילת תביעה.
בברכה,
אורנה שמריהו, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר