שלום רב,
התקבלתי לעבודה כמזכירה בעסק פרטי, עבדתי במשך חודשיים בדיוק במשך כל ימות השבוע החל מהשעה 08:30-17:30, וביום שישי עד 11:30, כאשר שוחחתי עם המעביד על השכר אמר לי כי אני לא אקבל 4400 ש"ח אלא יותר כי נדרש לשלם לי גם נסיעות, במשך חודשיים הייתי בחפיפה מול מזכירתו הקבועה אותה לא פיטר כי לא רצה לתת לה פיצויים וכיצ"ב, כך יצא מצב ששתינו עובדות יחד, והיא לא מוכנה להתפטר כי כמובן שצריכה לקבל את כל התנאים המגיעים לה(ידוע לי כי מקבלת שכר 6500 ש"ח), בחודש הראשון כאשר עבדתי מלא החודש קיבלתי שכר של 3700 ש"ח כולל נסיעות, הרגשתי רע, כי זה אפילו לא שכר מינימום ביחס לשעות שעבדתי, כאשר פניתי למעביד לגבי השכר אמר לי "את מסיימת לעבוד היום"כששאלתי האם אתה מפטר אוי? ענה לי:מה פתאום את כאן חודשיים, פשוט יש לי כרגע בעיה, ואקרא לך כשאזדקק לך..."
מספר שאלות:
1. כמה זמן על המעסיק להודיע לי כי פוטרתי, והאם צריך לשלם עבור הימים האלה, אפילו כי פוטרתי באותו יום?
2. האם יכול המעסיק להעסיק אותי במשרה מלאה ולאמר לי את מסיימת לעבוד ואקרא לך כשאזדקק לך?
3. המעסיק לא חתם מולי על חוזה עבודה, האם מעסיק אמור לשלם לי על שעת הפסקה ביחס לשעות שעבדתי(הוא חייב אותי לצאת להפסקה, והסתבר כי לא שולמה לי שעה זו).
אשמח להתייחסותכם,
בברכה,
גלית.
על מעבידך היה לפעול לפי הוראות חוק הודעה מוקדמת לפיטורים לפני פיטורייך.
עם קבלתך לעבודה ולא יותר מ-30 יום לאחר מועד קבלתך לעבודה, היה עליו להודיעך על תנאי עבודתך לפי חוק הודעה לעובד על תנאי עבודה.
טרם פיטורייך היה על מעבידך לבצע שימוע ולאפשר לך להגיב על טענות המעביד כנגדך.
לאור האמור לעיל,מומלץ לך לפנות ליעוץ משפטי כדי למצות זכויותיך מול המעביד.
יגאל כהן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
