שלום רב! מנהל איזור שלי התחיל לשלוח לפלאפון פרטי שלי כמויות של-SMS-ים כל יום בסיגנון "יאללה תמקרו, יאללה תעבדו", וזה למרות שיש בסניף פלאפון של עבודה והוא שולח גם לשם. שבוע התאפקתי אבל כשהוא התחיל להעיר לי את כל הבית כי התחיל לשלוח SMS מוקדם בבוקר, הערתי לו , אמרתי לו " הערת לי את כל הבית וגם בעלי שעבד כל הלילה" ותשובה שקיבלתי ממנו במקום התנצלות " מצויין שהערתי, תפסיקי להתלונן ואני אמשיך לשלוח SMS " , וכשאמרתי לו " לא מספיק שאני עובדת 7 פעמים בשבוע ו-11 שעות ביום ועוד הוא מציק לי בבית בזמן המנוחה הקצרה שלי, וזה לא משהו דחוף הוא יכול לשלוח SMS -ים לפלאפון של עבודה ולא העיר אותי ואת בעלי שעבד כל הלילה , ואז הוא אמר לי שהוא לא רוצה לראות אותי בעבודה באותו יום. כמובן אני מפסידה 11 שעות עבודה בגלל שהוא מנצל תפקיד שלו כדי להתנקם במי שמעיר לא על טעויות שלו. מה אני אמורה לעסות במקרה שלי? בתודה מראש
עליך לפנות אל המנהל ואף למנהלי החברה בכתב ולהתריע מפני ההטרדה הנ"ל אשר הינה הטרדה אסורה על פי החוק. באם הם יסרבו להפסיק ניתן לראות בך כמתפטרת בדין מפוטרת על כל המשתמע מכך.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר