אני אמורה לסיים חופשת לידה ויש לזכותי כחודשיים חופשה (ימים שנצברו)
1. האם המעסיקים יכולים להציב לי תנאי- שאני מתחייבת לאמר להם שאני אחזור לעבודה... ורק אז יאשרו לי אם בכלל את הימי חופש?
2. במידה ואינני מעוניינת לחזור למקום העבודה ואוגיע להם חודש מראש.. הםא ניתן לזכותי לקבל פיצויים או לקנות את ימי החופשה?
3. איך ניתן לקבל עוד חודש לאחר חופשת לידה ללא חזרה לעבודה (אני מעוניינת לעבוד במשרה אחרת?)
4. האם ובמידה אפוטר אחרי חופשת לידה האם ניתן לחתום אבטלה חודש ימים?
תודה
ראשית, מעסיקך אינם יכולים להתנות דבר שכזה. עליהם להבהיר באם הם נותנים לך לפדות את ימי החופשה בתשלום או ביציאה לחופשה פעילה.
שנית, באשר להתפטרותך הרי שעד כ 6 חודשים לאחר תום חופשת הלידה הינך יכולה להתפטר בהתפטרות מזכה בפיצויים (למען טיפול בילד) אפילו ומצאת מקום עבודה אחר אשר מתאים לך יותר מבחינת שעות העבודה ו/או ההכנסה היותר גבוהה.
במקרה כזה, יפדו לך מלוא ימי החופשה בתשלום, כמו כן יגיעו לפיצויי פיטורים, ימי הבראה צבורים וכו'.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
