אז ככה,לפני שבועיים היה לי מקרה בעבודה שמישהי שאנחנו בסכסוך ממושך באה להכנס בדלת וניכנסה בי בכוונה ואז הוזזתי אותה ממני ובעבודה פירשו את זה כדחיפה וקראו לשנינו לשיחה והוציאו אותי מהעבודה,אמרו לנו לחזור למשמרת הבאה.
הבחורה חזרה למשמרות רגיל כאילו לא קרה כלום ואליי התקשרו לפני המשמרת ורצו שאני יבוא לשיחה ולא יכלתי אז המנהל הגדול (שלא ידע מהמקרה עד שהוא דיבר איתי בשיחה) התעצבן שאני לא יכול לבוא ואמר שלא לשבץ אותי עד שהוא חוזר מחו"ל (הוא טס לשבוע ואני בנתיים בבית שבועיים בלי עבודה ולא יודע מה הולך איתי!!) כביכול מחכה לבירור לגבי המשך דרכי בעבודה , וחברים התקשרו אליי אמרו לי שאמרו בעבודה (המנהלים) שאני מפוטר בגלל המקרה ומוציאים לי שם של בן אדם אלים ומקלקלים את שמי הטוב ברבים. (בזמן שאני מחכה לטלפון לברור)
שאלתי,אם יש עילה לתביעה? גם על הימים שהייתי מושעה שאני לא הולך לקבל עליהם כסף וגם על הוצאת שם רע?
אשמח לקבל תשובה , תודה רבה ויום נעים.
ראשית, טרם פיטוריך לבצע שימוע כדין (דבר שלא נעשה).
שנית, השהייתך אינה כדין.
אכן, יש באפשרותך לתבוע, אך המתן טרם נקיטת פעולה משפטית וראה מה יעשה בסופו של יום ואז פנה אלינו שוב בפנייה אישית.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר