עבדתי 9 חודשים במקום עבודה שלא נחתם עימי שום הסכם למרות בקשותיי החוזרות ונישנות.
כל מה שסוכרם איתי הופר.(תשלומי עמלות על אלפי שקלים מכירה לא קיבלתי שקל.שעות נוספות תשלום אחזקת רכב הלנת שכר משכורות שלא שולמו ועוד ועוד..שכר נטו שה]פך ברוטו קיזוזים הזויים.הוצאות דיבה הוצאת פרטיים אישיים שלי לקהל לקוחות החברה(המעסיק שלי הוא עו"ד שהעסק ע"ש אישתן)
בקיצור התפטרתי איך אני מתחיל ומאיפה בכלל לתבוע את המגיע לי?
היות ם,ואינך מוצא לא ידים ולא רגליים, לאחר התפטרותך, ממליצה לך לשבת עם עצמך ולהתחיל לכתוב מהתחלה, מה סוכם עימך, מה קיבלת ומה לא קיבלת... איזה מסמכים יש לך בכדי להוכיח את טענותיך... ולאחר מכן, לכתוב מכתב דרישה למעסיק, ובמידה ולא משיב לטענותיך, קיימת לך הזכות לפנות לביה"ד לעבודה, בכדי לקבל את זכויותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
מכתב דרישה צורף למכתבההתפטרות ולא נענה.לא רק שלא נענה עוד העזו להוציא פרטיים אישיים עליי וכל מיני הוצאות דיבה ללקוחות החברה.סוכם עימי שעות נוספות אחזקת רכב(דלק,חניונים,תיקונים,ביטוח)ולא התקבל כלום .הכי חשובאחוזים על מכירות שמסתכמות במאות אלפי שקלים ומגיע לי מהם 15% הלנת שכר כל חודשמשכורת בתאריך אחר מה20 לחודש ומעלה דבר הגרם לי בעיות רבות מול התחייביות ומול הבנק.חוזה שביקשתי ולא הכינו לי.
מה אני אמור לעשות?
לפנות לייעוץ משפטי בנושא.
ולחילופין, להגיש תביעה לביה"ד לעבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
שייטפל בתיק על בסיס אחוזים מהניפסק?
כל עו"ד ושיטת התשלום שלו.
שיטות תשלום - לא תחום התמחותי :))
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר