שלום,
אני עובדת במקום עבודה כבר 5 שנים.לאחר שנה שעבדתי קיבלנו רואה חשבון חיצוני ידש שיעבוד עם המשרד.כבר בתחילת עבודתו הוא ניסה לשכנע את הבוס שלי שיפטר אותי כדי שיוכל לקחת שליטה- ללא הועיל,הבוס אמר כי אינו מוותר עליי.
בתקופה האחרונה, הרו"ח מעיז לדבר אליי לא יפה,משפיל אותי כגון: "אני יותר חכם ממך, אני יודע יותר ממך,את לא ברמה שלי וכו'..", ולאחרונה זה הגיע למצב שהוא נותן לי הוראות כמו " תכיני לי את החומר תעשי מה שאומרים לך.את מקבלת משכורת" וזה בנימת איומים...ליד הבוס שלי הוא משחק אותה נחמד ואיך שהבוס שלי יוצא מהחדר הוא "יורד" עליי. אני כמובן כועסת וצועקת עליו שלא ידבר אליי כה ומתלוננת מול הבוס שלי- אך הבוס שלי לא מאמין לי כי הוא שומע רק את התלונות שלי כלפיו, ולא שומע איך הרו"ח משפיל אותי.
האם אפשר להתלונן ללשכת הרו"ח? מה ניתן לעשות כדי "להוריד" אותו ממני?
לפי דעתי, הוא כרגע במסע שכנוע בפני הבוס שלי שיפטר אותי.
מה עושים?
אשמח להכוונה,
תודה
לאור העובדה, כי מדובר באדם אשר פועל מתוקף הסכמות שניתנה לו על ידי מעסיקך, הרי שמדובר ביחס מבזה הגובל בהרעת תנאים מוחשית. על מנת, להצדיק טענותיך ולהוכיחן מומלץ להקליט את האדון הנ"ל מבזה אותך וכו' ואח"כ לפנות אל המעסיק בכתב בהתרעה.
חג שמח,
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר