שלום,
אני עובדת בחברה מתאריך 24.4.06. משרה מלאה: בימים א - ה: 8:00 - 17:00,
יום ו' פעמיים בחודש 8:00 - 13:00.
החל מחודש מאי 2010 המנהל שלי החליט לזכות אותי כהטבה כל חודש ב 1.41 שעות.
(עלי לציין שההסכם בוצע בעל פה ולא בכתב) החודש אני עובדת סה"כ 5 שנים. כשפניתי אליו החודש להזכיר לו שיש לזכות אותי שוב לפי 6 שנים, טען שהמחשב מתעדכן אוטומטי, ביקשתי שיטפל עבורי בעניין והבטיח שכך יעשה (אך איני בטוחה שזה יבוצע - אולי "ישכח"). פניתי לאחראית על המשכורות שהיא גם בעלת החברה והיא ענתה לי במייל שאני מקבלת לפי 17 יום בשנה לפי בקשה חד פעמית ומיוחדת של המנהל שלי. ברצוני לדעת שבמידה ולא יזכו אותי שוב לפי 6 שנים, הדבר נחשב להרעת תנאים ? או מה אתם מיעצים לי לעשות כדי לקבל את ההטבה.
שלום רב,
נהיר שפורום זה אינו יכול להחליף ייעוץ משפטי אישי שיינתן לאחר בחינת הנסיבות, ההבטחה בע"פ שנתנה, כיצד נהג המעסיק כל השנים וכד'.
אומר בקצרה שלפי דבריך ניכר שהמעסיק לא קיים הבטחה שהתחייב המהווה תנאי נוסף בתנאי העסקתך ולפיכך העובדה שהוא חזר בו עשויה להוות הפרה של הסכם ועילה לתביעה בגין כך.
זכרי שכתובעת הנטל להוכיח שאכן היתה התחייבות כזו מוטלת על כתפיך.
ממליצה למען הסר ספק לרכוש שעת יעוץ אצל עו"ד ולבחון האם הנסיבות מהוות הרעה מוחשית בתנאי העסקה אם לאו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר