אני עומד לפני פיטורין מחברת אבטחה כאשר המנהלים דורשים ממני להתפטר, אך אני מעדיף לגרום להם לפטר אותי.מעבר לכך, אני מעוניין לתבוע את החברה על שעות נוספות וכו' ולשם כך אני צריך את פירוט שעות העבודה(לא כתבתי בעצמי פירוט של כל השעות אלא חלקי בלבד). האם יהיה חוקי להתנות את התפטרותי בקבלת פירוט שעות עבודתי?(אני יודע כמעט בוודאות שהם לא יתנו לי את הפירוט למרות שהם מחוייבים בכך). האם יהיה נכון יותר להתנות את המשך עבודתי בקבלת פירוט השעות (בצורה כזו אוכל להמשיך להיות רשום כעובד אך לא לעבוד בפועלוגם לא להתפטר וזה יהיה חוקי מכיוון שזכותי לקבל פירוט שעות של החודשים הקודמים לפני שאמשיך בעבודה). יצויין כי חוזה ההעסקה שלי הסתיים עכשיו ואני כבר לא חתום על שום התחייבות להמשך העסקה(כלומר, עקרונית אני יכול להתפטר וללכת הביתה ללא תשלום קנס.
תודה מראש
עדיף תמיד להיות בדין מפוטר ולא מתפטר מבחינת זכויות וגם מול הבטל"א.
לפי תיקון בחוק המעביד מחוייב בניהול מעקב ש"נ של העובד ונטל ההוכחה חל עליו.
פירוט שעות העבודה וש"נ מחוייב עפ"י התיקון בחוק בפירוט בתלוש השכר.
אתה רשאי לקבל מהמעביד את פירוט שעות העבודה וש"נ ולבצע הצלבה למול נתונים הקיימים בידך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר