עבדתי במועצה מקומית 21 שנים, בהתחלה עבדתי 70% משרה, עקב בעיות התנהגותיות של אחד הבנים ירדתי ל-50% משרה, לאחר בערך שנה נודע לי כי מי שעובד בעבודה יחידה חצי משרה מקבל משכורת של 60%, התיקון נעשה ולא שולם לי דבר רטרואקטיבי. בשנה האחרונה התפנתה חצי משרה של מזכירות במקום העבודה והבוסית הישירה הבטיחה כי אני אקבל את המשרה עקב מצבי הכלכלי - באותו הזמן בעלי סגר עסק על סף פשיטת רגל. התבקשתי לבצע עבודות מזכירות, בשמחה מלאתי את התפקיד בתקווה שאקבל משרה זו, נודע לי בדרך עקיפה כי המשרה הובטחה מראש למישהי אחרת בגלל צו בית משפט, הגשתי מכתב פיטורין כי נמאס לי שמבטיחים לי דברים ורק מנצלים אותי, לאחר חודש נודע לי שאחרת קיבלה את התפקיד ולא מישהיא הייתה אמורה, גם כי היא בועד העובדים וגם כי ישנם שמועות שחלתה. במהלך כל שנותיי לא קיבלתי הלאה הדרגה פרט לפעם אחת במשך 21 שנים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות, אני במצב כלכלי קשה וזקוקה לדמי הפיטורין, תודה.
האם מישהו יכול לייעץ לי בבקשה מה לעשות?
הסיפור מורכב מאוד.
פיצויי פיטורים מקבלים או כשמפטרים אותך או שאתה מתפטר עקב הרעת תנאים.
מציע לך לפנות לעו"ד לייעוץ מקיף,
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר