שלום רב!
אני עובד בחברת אבטחה במוסדות חינוך. לפני תחילת עבודה חתמתי על הסכם העסקה למשך תקופה של 10 חודשים. ההסכם מותנה במעבר קורס מוסדות חינוך, מספר ימי הקורס היה 6 ימים, בהסכם ניכתב שאין תשלום עבור ימי הקורס למוסדות חינוך. מייד לאחר סיום הקורס עברתי קורס נוסף של אבטחת אירועי ספורט, הקורס היה לתקופה של 3 ימים. האם מגיע לי תשלום עבור ימי הקורס של 6 ימים למרות שבהסכם כתוב שאין תשלום עבור הימים הללו, בנוסף האם מגיע לי תשלום עבור 3 ימי קורס של אירועי ספורט שעברתי שזה לא מופיע בהסכם. האם יש חוק שאפשר לחייב חברת האבטחה שאני עובד בה לשלם לי עבור כל 9 ימי הקורס? בנוסף מה הזכויות שלי בחברה במהלך תקופת העסקה ובסוף תקופת ההתקשרות של 10 חודשים? האם מגיע לי בית הבראה ועוד בתום תקופת ההסכם? אשמח לקבל ייעוץ/תגובה.
תודה, פאר גבריאל.
יש לבחון את תנאי העסקתך והסכם העבודה שלך ע"מ שניתן ליתן לך תשובה מקצועיתץ
מומלץ כי תפנה ליעוץ מקצועי מעו"ד.
יגאל כהן, עו"ד
התמחות בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
קיבלתי את התגובה, תודה.
רציתי לברר האם אפשר לקבל ייעוץ חינם מעורך דין בנושא הזה, כי הבעיה היא שמחיר ייעוץ מעורך דין עלול לעלות סכום דומה לסכום שאולי מגיע לי, כך שלא משתלם לי מבחינה כלכלית לקבל ייעוץ בתשלום כי כאן מדובר בלא יותר מ-1500 ש"ח במידה ומגיע לי התשלום. האם יש אפשרות לקבל ייעוץ חינם בלא תשלום?
יש לבחון את תנאי העסקתך והסכם העבודה שלך ע"מ שניתן ליתן לך תשובה מקצועיתץ
מומלץ כי תפנה ליעוץ מקצועי מעו"ד.
יגאל כהן, עו"ד
התמחות בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
קיבלתי את התגובה, תודה.
רציתי לברר האם אפשר לקבל ייעוץ חינם מעורך דין בנושא הזה, כי הבעיה היא שמחיר ייעוץ מעורך דין עלול לעלות סכום דומה לסכום שאולי מגיע לי, כך שלא משתלם לי מבחינה כלכלית לקבל ייעוץ בתשלום כי כאן מדובר בלא יותר מ-1500 ש"ח במידה ומגיע לי התשלום. האם יש אפשרות לקבל ייעוץ חינם בלא תשלום?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר