שלום רב ,אני עובד כ4.5 שנים בחברה מסויימת,כיום בעקבות החלטת חברה הוחלט שהמחלקה שבה אני עובד מועברת לקבלן משנה,התהליך יערוך באזור החצי שנה.
השבוע המנהל שלי נתן לי מכתב הזמנה לשימוע פיטורין שבו הוחלט להפסיק את עבודתי ב1 לאוקטובר 2011 כמו כן אם אני אשאר לכל התהליך אני אקבל פיצויים מלאים, חודש התראה מראש וכן מענק מסויים,במידה ואני לא מעוניין אני יכול לעזוב מרצוני ומבחינת החברה זה ייחשב שאני התפטרתי ולכן אני לא יהיה זכאי לשום דבר,יש לציין שאני מועסק בחוזה אישי ובסעיף סיום ההסכם רשום שהדבר יעשה בהודעה בכתב על ידי מי מין הצדדים,מבלי צורך לנמק לפחות 30 יום מראש.
האם החברה שבא אני עובד רשאית לתת לי מכתב סיום עבודה לתקופה של עוד חצי שנה ולדרוש ממני להשאר את התקופה כדי לקבל פיצויים?
האם אני מחוייב להשאר בעבודה במשך התקופה הזאת כדי לקבל לפחות את הפיצויים אשר מגיעים לי כחוק?
בתודה
היה ותעזוב לא תהיה זכאי לתשלום פיצויי פיטורים, אך מאידך היה והם יבקשו לסיים את העסקתך לפני חודש אוקטובר תהיה זכאי לתשלום השכר עד לחודש אוקטובר ובנוסף לפיצויי פיטורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר