ברצוני לשאול מספר שאלות :
אני אחות במקצועי ויש לי תינוק בן שנה ושמונה חודשים כאשר חזרתי לעבודה ביקשתי מהאחראית הקודמת שלי שאני לא אוכל לעבוד משמרת ערב כיון שבן זוגי עובד משעות אחר הצהריים הד השעות המאוחרות של הלילה הוא עצמאי . היא כמובן אישרה זאת כעת יש לי אחראית חדשה ובעיניה זה לא נראה שיש לאנשים צרכים מיוחדים והיא לא מעוניינת לכבד את בקשתי מה אוכל לעשות ומה הן זכויותיי?לציין שאין לי עם מי להשאיר את התינוק למשם 10 שעות שאני לא יהיה בבית כיוון שמשמרת ערב מתחילה בשעה שלוש עד אחדעשרה בליילה שלא נשכח שעה לפני העבודה ושעה עד שאני מגיעה הביתה האם היא יכולה להכריח אותי לעבוד משמרת ערב?
דבר שני בישיבת צוות היא יצאה באמירה לבנות מי שלא יכולה לעבוד את כל המשמרות ולא יכולה לעבוד חגים שתלך לעבוד בקופת חולים האם זה נשמע כפיטורים?
אשמח לקבל תשובה תודה מראש
צריך לעיין בהסכם העבודה והאם את יכולה לקחת חלת. יחד עם זאת הפיטורים צריכים להיות חד משמעיים. מכתב או אמרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר