אני בהיריון שבוע 32 ועובדת בחברת "מסר" שזה לטפל בקשישים....כבר 5 שנים
יש לי כרגע 3 קשישות שאני עובדת אצלהן עכשיו המצב הוא כזה:
מחודש 4 תחילת רביעי ל 2 קשישות שלי ירדו שעות בשבוע היה להם 9.45 בשבוע וירד להם מביטוח לאומי ל5 שעות שבועיות.....ואז פניתי אל המשרד שיסדר לי עוד קשישה ככה שזה לא יפגע בפרנסה שלי הם טענו שניסו לסדר לי עוד קשישה אבל ברגע שהקשישה החדשה שמעה שאני בהיריון היא לא רצתה ואז המשרד מאז לא סידר לי כלום הייתי מתקשרת אליהם המון שיסדרו לי עוד קשישה היו אומרים לי אנחנו לא אשמים הקשישות לא רוצות אותך או שהיו אומרים לי את גם ככה צריכה ללדת בעוד חודשיים אני אמורה ללדת ב21.7 ואני יודעת שאני לא ימצא את עצמי עם עוד קשישה כי המשרד לא מסדר לי בטענה שאף קשישה לא רוצה שאישה בהיריון תעבוד אצלה.....
מה עושים במצב כזה?
כרגע אני עובדת רק 19.45 שעות בשבוע ויוצא שאני עובדת רק שני רביעי חמישי ושישי
שביום שני אני עובדת רק 5.5 שעות, יום רביעי -5.5 שעות, חמישי 5 שעות ושישי 3.45 שעות
ברצוני ליידע שגם לפני שהורידו לקשישות שלי שעות רציתי עוד קשישה והמשרד אמר שאין להם קשישות חדשות אבל מפה לאוזן שמעתי שסידרו קשישות חדשות למטפלות אחרות כשהן לא בהיריון
פני לחברה ובקשי כי תספק לך עבודה שבה תוכלי לעבוד.
במקרה והחברה אינה מצליחה לספק לך לקוח שיהיה מוכן להעסיקך, יש לבחון פניה לביטוח לאומי להשלמת הכנסה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר