שלום אני פונה אליכם בבקשה נואשת לעזרה, המעסיק האחרון שעבדתי אצלו במשך חודשיים החליט לפטר אותי לאחר 3 ימי מחלה ששכבתי בבית על רקע בעיות בהריון.
יש לציין כי הועסקתי דרך חברת קבלן כח אדם כך שהמנהל הישיר שלי התעלם מאחריות.
כשחזרתי לעבודה באותו יום בדרך חזרה הביתה התקשרו אליי והודיעןו לי שאני מפוטרת,כשאמרתי שאני בהריון הם ניתקו לי את הטלפון בפנים ורק לאחר שגיסתי התקשרה לנזוף בהם על ההתנהגות המשפילה והמבישה הם התקשרו לזמן אותי לשיחה אצלם במשרד, כשהגעתי למשרד ושאלתי על סיבת הפיטורין הפקידה אמרה שהפיטורין היו עקב: חוסר הגעה לעבודה ואיחורים ותפוקה לא מספקת.
באשר לחוסר הגעה לא הגעתי בסה"כ 3 ימים שבפועל החופשת מחלה שלי עמדה על שבוע ימים, בנושא האיחורים מעולם לא איחרתי מלבד פעם 1 שהודעתי שאני בבדיקות והמנהל שלי אישר לי לא להגיע. לגבי התפוקה הלא מספקת הרי אני בהריון וכל הזמן סובלת מתופעות הלוואי שאין מה לעשות זה משפיע על העבודה על אף שאני מאוד השתדלתי שזה לא יפגע אבל היו ימים שאני יכולה להעיד שהעברתי את כל הבוקר בשירותים.
כרגע אני מובטלת ונכון לרגע זה כל מי שמתקשר אליי להצעת עבודה ואני אומרת שאני בהריון אומר שהוא מעדיף שלא להתחיל בתהליך.
מקווה שתוכלו לעזור במהרה מכיוון שכרגע בעלי הוא המפרנס היחיד ומשכורות זו אינה מספיקה למחייה.
מקווה שתוכלו לעזור.
נ.ב: יש לציין ששני הגורמים מתנערים מאחריות
שלום רב,
מפנייתך ניכרת פגיעה חמורה מאד בזכויותיך !
אנא גשי בהקדם לקבלת ייעוץ וליווי משפטי כנגד המעסיק !!!
בברכה,
עידית פוליבודה, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר