היי,
אני עובד מטעם החברה המעסיקה שלי אצל לקוח אשר משלם לחברה שלי עבור השעות בהן אני נמצא אצלו.
בחוזה העבודה שנחתם ביני לבין המעסיק, באמצע 2010, התווסף לבקשתי הסעיף האומר: שבמידה והלקוח יאשר להעלות את התעריף השעתי שלי אצלו, אז אני אקבל העלאת שכר בדצמבר 2010 בגובהה X.
לא מצויין גובהה התוספת שעל הלקוח להוסיף לתעריף שהוא משלם עלי.
בפועל, החברה המעסיקה שלי לא פנתה ללקוח אלא רק בתחילת 2011 ויוצא שרק במאי 2011 הלקוח אישר את העלאת התעריף. כך, רק החל ממאי, החברה המעסיקה שלי מחייבת את הלקוח עבור שעות העבודה שלי בתעריף החדש.
המנהלים הישירים שלי טוענים שאת התוספת לשכר אני אקבל רק החל ממאי 2011, בגלל שהלקוח ביצע את העלאת השכר רק החל מחודש זה.
השאלה שלי היא האם הם צודקים בנוגע לזה או שיש לי את הזכות לדרוש שהתוספת לשכר תהיה רטרואקטיבית החל מחודש דצמבר בגלל שזה מה שנכתב בחוזה?
היות ומצויין שהעלאה הינה "בתנאי שבמידה והלקוח יאשר... "אזי בשל העובדה כי הלקוח אישר רק החל ממאי, זכאותך הנה במאי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר