שלום, אני עובד בתחנת דלק, התחלתי את העבודה בתור עבודה מעודפת. כרגע אני כבר שנה וחצי במקום עבודה. במהלך העבודה שילבתי גם לימודים אז יצאה לי לעבוד גם 2-3 ימים בשבוע, בחודשיים האחרונים אני עובד רגיל 4-6 ימים בשבוע.
עכשיו אני מתכוון להתפטר אבל לא יודע איך בדיוק לעשות את זה......האם עלי להודיע כמה ימים קודם? והאם מגיע לי משהו על השנה וחצי שלי במקום עבודה(פיצוי חלקי, דמי הבראה, וכו....)?
תודה.............
שלום רב,
מפנייתך ניכר שהחלטת להתפטר ללא סיבה מיוחדת לפיכך עליך להודיע למעסיק על החלטתך זו בכתב וליתן לו ימי הודעה מוקדמת.
ככל והינך עובד לפי שעות אזי מניין הימים שעליך לתת לאור הותק שציינת בפנייתך (שניה שניה) 14 ימים, בתוספת יום אחד בשל כל שני חודשי עבודה בשנה האמורה.
ככל והינך עובד במשכורת חודשית אזי לאור הותק עליך ליתן חודש ימי הודעה מוקדמת.
ככל וסיבת התפטרותך אינה מהווה אחד מהחריגים להכרה בהתפטרות בדין מפוטר לא תהיה זכאי לפיצויי פיטורים.
תוכל לפדות ימי חופשה וכן לקבל תשלום עבור ימי הבראה באופן יחסי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
