אני עובד בחברה שמירה על בסיס 6 ימים בשבוע ,8 שעות ביום.התחלתי לעבוד בסוף חודש יולי -2010 ,בתלוש משכורת מופיע תחילת עבודה 1-7-2010 ,אני רוצה לדעת איך מתייחסים מבחינת חודשי עבודה במספר ?
המעסיק שלי "חברת השמירה" מציעה שומרים לכל מינים פרויקטיים ,ולכל פרוייקט יש רכז ומפקח ,בתאריך 27-5-2011 אני קיבלתי חופש מחלה עד לתאיך 17-6-2011 ויכול להיות שהרופא ימליץ על עוד ימי מחלה בגלל מחלה מסויימת, בתאריך 1-6-2011 בעודי במחלה חייבו אותי להיע לישיבה ,יחד עם מנהל המוסד ונאמן הביטחון של המוסד בו אני עובד ורכז הפרוייקט מטעם החברה..בישיבה הודיעו לי שהם לא רוצים אותי יותר ,הרכז הודיע לי שגם הוא לא רוצה אותי בפרוייקט הזה ,מסר לי שעלי להגיע לחברה להזדקות על האקדח ועל הציוד ושהחברה תמצא לי מקום עבודה אחר ,השאלה שלי : יכול להיות אותה חברה במקום אחד לא רוצים אותי ויכולים להעסיק אותי במקום אחר ?האם אני יכול לראות בזה שהם מפטרים אותי בגלל הרעה בתנאים או מהסיבה שהרכז לא רוצה אותי יותר??? האם צריכים להזמין אותי לשימוע ??איך זה עובד?
האם אני אמור לקבל משכורת על חודש 7-2011 בו אני יהיה במחלה ? והאם מגיע לי דמי הבראה באותו חודש? מה גובהה הפיצוי שמגיע לי גם ?
ישמח מאוד לעזרה ,אני מקווה שמסרתי את כל הפרטים הדרושים
לאור העובדה כי לא נערך לך שימוע כדין, והפיטורים נערכו לאחר 11 חודשי עבודה, יכול אתה לתבוע זכאות לתשלום פיצויי פיטןרים.
בנושא דמי הבראה - לאור העובדה כי לא עבדת 12 חודשים מלאים - לא תהא זכאי לתשלום דמי הבראה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
ואם אני מקבל כסף על זה אז דמי הההבראה אמורים לכנס גם או שאני טועה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר