בתחילת עבודתי במלון חתמתי על חוזה עבודה אישי שצויון בו שהוא חלק מהסכם הקיבוצי, החוזה נחתם ל10 חודשים לאחר 6 חודשים חתמתי עם המעסיק הסכם בשכר גבוה יותר ל 6 חודשים תוך ביטול החוזה הקודם בשני החוזים כתוב שאם אעזוב לפני הזמן אצטרך לשלם את מחיר ההכשרות שעברתי, כל ההכשרות שעברתי היו לפני החוזה החדש אם אתפטר זה יהיה חוקי לדרוש תשלום קנס?
בקשתי לקבל את 2 החוזים וכל פעם מורחים אותי שאני יקבל אותם ולא מבאים לי אותם האם זה חוקי? איך אוכל להוכיח
האם בסיום החוזה אבקש לעזוב אהיה זכאי לפיצוים? כי להסכם הקיבוצי אין תקופה קצובה ולחוזה כן
תודה
נהוג לקנוס בגין הכשרה, אך הדבר תלוי במהות הכשרה שקיבלת, והאם סבירה היא, וכן קרטריון הזמן אף נלקח בחשבון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
האם זה חוקי שלא קבלתי את חוזה העבודה שהחתימו אותי עליו? למרות שביקשתי העתק?
והאם בתום חוזה העובדה אוכל לקבל פיצויים אם המעסיק לא אציע המשך העסקה?
האם הוא יכול לטעון שההסכם הקיבוצי חל עלי למרות שחוזה העבודה שחתמתי עליו הוא לתקופה מוגבלת?
בעבודה שלי נהוג מנהג מוזר- הקפצות- אם אחד העובדים לא מגיע מכל סיבה שהיא או שהבוס התעצבן על מישו ושלח אותו הבייתה הוא מתקשר אליך ואומר לך לבוא לעבודה האם זה חוקי?
קורים מצבים שקוראים לנו גם ביום מנוחה, הבעיה היא שמי שמסרב הבוס מתנקם בו- שם לו משמרות בצורה שנותנת לו הכי מעט מנוחה לועיתים גם שבוע חופשה כפויה.
בשיחה עם הבוס שלי אמרתי לו שאם הוא רוצה שישלם תוספת הקפצה או לחלופין שיהיה עובד כונן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר