שלום,
לאחר סבל מצד אנשי ההנהלה והמחלקה, וגילוי שבכוונתם לפטר אותי עקב "סיקול רגליים" ושמעות נבזיות ושקריות, החלטתי להתפטר. אני עובדת במקום זה 3 חוד' וע"פ מה שקראתי , חייבת לתת ימי הודעה מוקדמת. האם במידה ואחליט שלא ארצה להישאר שם (כלומר - הגשת מכתב התפטרות ועזיבה מיידית... יכולים להינקט נגדי צעדים נוספים למעט פיצוי כספי שלי את המעסיק בעבור ימי ההודעה המוקדמת?)
כמו כן האם עדיין אהיה מחוייבת בהגשת מכתב התפטרות בכתב (ובמקרה זה לא יירשמו ימי הודעה מוקדמת אלא עזיבתי באותו היום בו הודעתי על ההתפטרות....? )
תודה על ההתייחסות
יש לבחון האם חתמת על חוזה עבודה אישי והאם יש בו תניה בדבר עזיבה טרם תקופה מסוימת, כמו כן, יש לבחון האם עברת הכשרה כלשהי במקום העבודה עליה התחייבת כספית וכו'.
בכל מקרה אם המקרה אינו אחד מעלו המצויינים דלעיל, עליך להודיע בכתב למעסיקך וליתן בידו 3 ימי הודעה מוקדמת ו/או הודעה כי את מבקשת כי ינוכו לך ימי ההודעה המוקדמת בהשכר המגיע לך לאותו החודש.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר