שלום
עבדתי במקום עבודה מ 8.1.2010 עד 5.5.2011 כשנה וחמישה חודשים.
1. קיבלתי דמי הבראה על 4.99 ימים- כמה ימים מגיע לי?
2. המעסיק מתעכב במתן טופס 1514 לביטוח לאומי- טופס בו המעסיק מאשר שעבדתי ומפרט את חודשי העבודה והשכר- התקשרתי מס' פעמים שלחתי את הטפסים בפקס ובמייל והתשובה הייתה שיש שינויים במח' כ"א ולא יודעים מי מטפל בזה. בנתיים מביטוח לאומי קיבלתי מכתב שאם אני לא מביאה את הטפסים דוחים לי את התביעה.
3. ביקשתי גם כמה פעמים טופס שחרור של קופת הגמל - הפוליסה שאוכל להפריש עצמאית- המעסיק טוען שלא חוזרים אליו מחברת מבטחים והציעו לילהתקשר למבטחים ולבררמה ערכי פידיון הפיצויים שלי נכון להיום למעסיק (שאני בכלל אל המעסיק).
החברה היא מוכרת בשוק ובארץ, הרבה בירוקטיה, פניתי במייל גם למנהלת כ"א של החברה אך לא קיבלתי תשובה מה אפשר לעשות , לפנות למנהל משאבי אנשו של החברה? למנכ"ל?להגיע פיזית לחברה? מה לעשות? תודה
אם מעסיקך מסרב למלא את חלקו בטופס 1541/בל בעמודי 6,7 בטופס המצ"ב:
1500 - תביעה לדמי אבטלה תוכלי לצרף 18 תלושי שכר(צילומים בלבד,מקור תמיד להשאיר אצלך)ולציין שמעסיקך אינו משתף פעולה.
חשוב מאוד להתיצב בהקדם בשירות התעסוקה סמוך להפסקת עבודתך,
על מנת לשמור על תקופת הזכאות לדמי אבטלה הנבדקת 18 חודשים אחורה=540 יום,
מיום ההתיצבות הראשון לבדיקת זכאותך כמפורט להלן:
"תקופת האבטלה מתחילה ביום שבו נרשמת לראשונה בלשכת שירות התעסוקה
שלום
יונתן ענה חלקית- אודה לקבלת תשובה מעוד" שבפורום כי היו לי עוד שאלות מהותיות כגון: דמי הבראה, ואי שחרור קופת גמל בטענה שלא מקבלים מענה מחב' הביטוח לגבי נתונים
תודה ויום מקסים
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר