שלום
שמי בת-חן ולאחרונה אובחן בני כילד בעל בעיות תקשורת {אוטיזם}, בני זכאי ל3 טיפולים פרא רפואיים בשבוע שזה קלינאית תקשורת ריפוי בעיסוק ופסיכולוגית התפתחותית. בקופות החולים התורים לטיפולים הלל מסתכמים בהמתנה של שנה לכל מרפא ולכן התחלנו בטיפולים פרטיים לאחר מאמצים רבים בחיפוש אחר מטפלים אלו. לצערי הצלחנו להשיג אך ורק טיפולים בבקרים. הודעתי זאת למעסיקתי ולאחר כמה ימים חזרה אליי עם תשובה שאינה יכולה ללתמוך בי ואינה יכולה להסכים לכך שאעדר פעמייפ בשבוע בבוקר ויגיע מאוחר יותר בטוענה שזה פוגע במשרד בפן העבודה ובחברותיי לצוות. אני מדגישה שהמצב הוא זמני עד ספטמבר ואז בני יכנס למעון שמקבל את כל הטיפולים הנ"ל ואף הדגשתי זאת בפני מעסיקתי. מכיוון שאינה יכלה לתמוך בי נאלצתי ואני מדגישה שוב נאלצתי לעזוב את מקום עבודתי למרות שלא רציתי בכך. כאשר עזבתי ביקשתי מכתב שבו ירשמו לי שסיבת עזיבתי {טיפול בילדי} הינה מוצדקת אך היום קיבלתי תשובה שהם אינם מוכנים לכתוב את המכתב הזה מהסיבה שזה ייצור רושם שהם פיטרו אותי בגלל הסיבה הזאת ואף אמרו כי אני יזמתי את הפיטורים למרות שלא כך הדבר ואכן נאלצתי לעזוב. הסיבה שאני מבקשת את המכתב היא הצורך לחתום אבטלה מכיוון שכרגע בגלל הטיפולים של בני איני יכולה לעבוד עד ספמבר ואף ניסיתי לחפש כמה עבודות אך לא מוכנים לקבל אותי בתנאים אלו. המכתב יעזור לי על מנת שלא ידחו את בקשתי ב 90 יום אני זקוקה לכסף הזה לממן את טיפולים של בני. האם זה נכון לעשות מה שהם עושים? האם מותר להם לסרב לכתוב את המכתב הזה? ומה אני יכולה לעשות בנידון? אני אשמח מאוד לתשובה בעניין תודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר