זה התחיל ככה...
התחלתי לעבוד באיזה סופר (סופר גדול וידוע) לפניי כמה חודשים-אחריי איזה חודשיים עזבתי-אח"כ ביקשתי לחזור החזירו אותי....
קיצר עבדתי כל החודש הקודם ולא קיבלתי משכורת-פניתי אליהם הם אמרו לי שאני לא רשום במחשב שלהם בגלל שכשחזרתי לעבוד הם לא עידכנו את הכרטיס עובד שלי-בסופו של דבר הם הצליחו למצוא אותי במחשב-אבל עדיין לא שילמו לי את המשכורת-ככה עבר יום ועוד יום ואני מתקשר לבוס שלי שואל אותו מה עם המשכורת-הוא כזה אדיש הוא אומר לי לוקח לזה זמן עכשיו זה אצל המנהל חשבונות-קיצר ככה סחב אותי עד היום שהתקשרתי היום הוא אומר לי זה יכנס לך חודש הבא שאלתי אותו למה הוא אומר לי כי המנהל חשבונות עובד רק פעם בחודש וזה בסוף כל חודש רק אז תקבל את השכורת שלך...
בינתיים אני במינוס בבנק-ואותם זה לא מעניין...
מה אפשר לעשות ??.
תודה..
לילה טוב,
מסכימה איתך שההתנהלות של המעסיק אינה תקינה אולם ממליצה בשלב זה להמתין בסבלנות למועד המובטח על ידי המעביד ולוודא שאכן המשכורת שולמה במלואה.
לאחר מכן תוכל לפנות לקבלת יעוץ משפטי להערכת סיכויי תביעה כנגד המעסיק אם בכלל.
בנוסף נא וודא רישום שעות הנוכחות שלך בעבודה באופן סדיר ותקין למען לא ישנה המקרה דנן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר