שלום, שמי קארין ואודה על עזרתכם .... הגשתי נגד המעביד שלי תביעה לתשלום פיצוי פיטורים, בבית הדין לעבודה מילאתי את טופס 3 הפקידה במקום מסרה לי כי אני לא צריכה לצרף מסמכים נוספים לכתב התביעה.
לאחר שהגשתי את התביעה פניתי ליועצת מס ואף התברר לי כי נוסף לפיצוי פיטורים שלא שולמו לי לא בוצעו/ בוצעו חלקית במהלך שנות עבודתי הפרשות לגמל/ביטוח פנסיוני ואף לא קיבלתי הבראה בחלק מהמקרים (את הסכומים הללו כאמור לא דרשתי בכתב התביעה המקורי).
לאחר 6 חודשים ממועד פיטורי ולפני הגשת כתב ההגנה העביר לי המעביד את הסכום אשר לשיטתו אני זכאתי לו ביחס לפיצויי פיטורים וכמו כן טען בכתב ההגנה טענות אלו ואחרות ביחס לתאריך בו פנה לשחרור כספים וכהנה וכהנה גוזמאות ביחס לכך שלא רציתי לקבל את הכספים וכיוצא בזה.
על פי הבנתי מקריאה בפורום אני צריכה להגיש בקשה לתיקון כתב תביעה, האם אני צריכה להגיש כתב תביעה מתוקן על פי טופס מסוים או שאני פשוט רושמת כמו בכתב תביעה שמגישים בביהמ"ש אזרחי את כל הטענות שלי בצירוף אסמכתאות..
אני מודה על העזרה
תגישי לבית המשפט בקשה לתיקון כתב התביעה בו תפרטי מה היו הנסיבות שהביאו אותך להגיש את הבקשה הנ"ל, אני מניחה כי בית הדין יורה על הגשת העתק הבקשה לצד השני על מנת שיוכלו להגיב על כך ולאחר התגובה שלהם יתקן החלטה בנוגע להגשת הבקשה לתיקון כתב התביעה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר