שלום רב
אני עובד בחברה 5 שנים משנת 2006, אז היתי גר באשדוד ומפעל היה נמצא ביבנה. ב2009 אני עזבתי את אשדוד ועברתי לקרית-גת שזה אזור פיתוח, הנהלה לא הסכימה לשלם לי נסיועת אז נסעתי על חשבוני במשך שנה, ב2010 המפעל עבר לראש-העין. אני התחלתי לנסועה עד תחנה הקרובה שזה 25 ק"מ ומשם בהסעה של המפעל, על הדרך שאני נוסעה עצמאי משלמים לי 300 ש"ח ואני מוציא כל חודש 400-450. מאז שעברתי לגור בקרית-גת קרו 3 שינויים בעבודה שזה עושה לי קושי להגיעה לשם.
1) עברת מפעל יותר רחוק מיבנה לראש העין
2) בסוף 2010 עשו שינוי בשעות העבודה לפני זה עבדנו מ8:00 עד 20:00 עשו שינוי בשעה מ7:00 עד 19:00
3) ולפני חודש קיזזו לנו שעה משעות נוספות לקבועה ז"א מ7:00 עד 18:00
לפני כמה ימים הגשתי מכתב התפטרות מסיבה העתקת מקום מגורים מישוב שאינו באזור פיתוח לישוב באזור פיתוח ואני גר כאן יותר מחצי שנה בעצם כבר יותר משנתיים.
האם נחשב במפותר וזכאי לפיצויים??
לחלוטין כן. לאור העובדה, כי האזור בו אתה מתגורר הינו אזור פיתוח הרי המעסיק צריך להעביר לידך את מלוא פיצויי הפיטורים כאילו פוטרת.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
כן אבל הם אמרו לי שאני לא זכאי לפיצויים מכוון שהסיבה להתפטרות לא בתוקף, כי זה היה לפני שנתיים
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר