בת 40 עובדת כ 15 שנה באותה חברה, לאחרונה הגעתי לחוסר סיפוק בעבודתי ופניתי למעבידיי וביקשתי את פיטוריי, המעביד לא הסכים והציע שאני אתפטר ואקבל 50% מערך הפיצויים שלי, חששתי ממהלך זה של הפסד כסף רב והודעתי למעבידיי כי לעת עתה אני נשארת.
בינואר 2011 החברה החתימה את כל העובדים על חוזה עבודה גם אני חתמתי ובאחד מסעיפי החוזה נכתב "בכל מקרה של סיום קשר העבודה ישולמו לעובדת פיצויי הפיטורין ע"י שחרור כל הכספים שהצטברו לזכותה בקרן הפנסיה , ביטוח מנהלים וקופת גמל לפיצויים"
מאז הודעתי התייחסותו של המעביד משנה לי את תפקידיי בכל עת , מוריד לי סמכויות ומנסה להצר לי את הגבולות ומבקר אותי רבות.
אני לא יודעת מה לעשות ואיך לפעול ומתי מותר לי לסרב לטלטולי התפקידים והמשימות שהוא מטיל עליי, אני מאוד רוצה לעזוב היות ואני אם חד הורית לארבעה ילדים לא מקל על החלטותיי
אנא עצתכם בהקדם
לכאורה מעסיקך צמצם את עלות פיצויי הפיטורים שלך! שכן, כעת רק מה שנצבר בקרנות מגיע לך בהתאם לסעי, 14 לחוק פיצויי פיטורים.
את יכולה לטעון להרעת תנאים ולדרוש את הפיצויים, אך עליך להוכיח כי אכן נעשתה הרעת תנאים מזכה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר