שלום וערב טוב.
התחלתי לעבוד ב-9 1999 בחברת אור בלב.(חברה סיעודית שנותנת פתרונות לאנשים שזקוקים לטיפול).עבדתי נאמנה,ועשיתי את עבודתי ביושר.אני חייבת לציין שהיו ימים שעבדתי 16 שעות ומעלה והיו ימים שלא עבדתי(בהתאם לביקוש).אחרי חצי שנה היתה לי תקרית עם המנהלת והיא החליטה לפתר אותי.שלחה לי מכתב,ואחרי חודש בדיוק החזירה אותיבדיוק לאותו מקום העבודה.אני חייבת לציין שהמשכורת לא הייתה גלובלית....משתנה.בינואר 2011 זאת הייתה המשמרת האחרונה.היא לא פיטרה אותי,אבל פשוט הפסיקה לתת לי משמרות.אני חייבת לציין שהמשכורת תמיד הייתה ניכנסת כמה ימים אחרי ה-10 לחודש(כך סוכם בחוזה).היא לא עשתה לי בטוח אחרי חצי שנה של עבודה..בקיצור עבדתי שם בערך שנה ושבעה חודשים.לא קיבלתי מאום חצי שנה היא סוחבת אותי (מנצלת את העובדה שבעלה עורך דין)...מעלילה עלילות...והיום החליטה להתקשר ולומר לי שהיא תיתן לי 1900 ש"ח ב6 תשלומים.התעללות וזילזול של בן אדם. אשמח לקבל יעוץ.
גשי אל בית הדין לעבודה בעירך והגישי תביעה בגין שכר עבודה, פיצויי פיטורים, מתן הודעה מוקדמת וכו'.
באם תרצי להיות מיוצגת עליך לפנות לייעוץ אישי בעניין הזה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר