שלום רב. אני עובד כעיתונאי בדרום ובנוסף להשלמת הכנסה התחלתי לפני כשלושה חודשים לעבוד בבית ספר תיכון בקרית גת במסגרת פרויקט עיר ללא אלימות. עוד לפני קבלתי לעבודה ידעתי את מעסיקי, תלוש שכר דרך רשת המתנסים חברת בת של העירייה, שאני עיתונאי כולל את ראש אגף חינוך בעירייה. בזמן עבודתי זכיתי לתעודת הערכה ממנהלת בית הספר על תפקודי. בנוסף כאשר רצו שלחו לי חומר תדמיתי כדי שאני אפרסם. אולם לאחר כתבה שלא אהבו משום שחשפתי לקויים פתאום קראו לי לשימוע ובאותו יום הוציאו לי מכתב פיטורין. אפילו אחד מחברי ועדת השימוע אמר להם "מה אתם רוצים שהיה לכם נוח השתמשתם בו" כמו כן מצאתי עוד עיתונאי שהוא עובד משרד החינוך. מנכ"ל רשת המתנסים אף אמר לי שלא תקין שאני אכתוב נגד הרשות, כך הוא רואה את זה. האם לאור זה שקבלו אותי בידיעה שאני עיתונאי ולאור זה שפוטרתי אחרי שחשפתי ליקויים מותר היה והאם אני יכול לתבוע? מה אני יכול לעשות?
בנסיבות הענין ובשל מורכבותו תקצר היריעה מלענות לך עניינית.
מומלץ כי תסתייע ביעוץ אישי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר