שלום. אני עובד בחברה כמנהל בכיר מזה שלוש וחצי שנים ויש לי ביטוח מנהלים. קיבלתי הצעת עבודה טובה ממקום אחר (שאינו מתחרה של החברה הנוכחית). שאלתי היא האם במקרה ואתפטר ממקום העבודה אני עדיין זכאי לשחרור כספי הפיצויים שהופרשו לי עד כה או שהחברה יכולה להורות לא לשחרר לי את הכסף. הנורמה בחברה עד כה הייתה לשלם כספי פיצויים לעובדים שהתפטרו, אבל להם היתה קרן פנסיה והבנתי שיש הבדל. תודה רבה.
עליך לבדוק אם חל סעיף 14 בהסכם העבודה האישי ו/או הקיבוצי וכי אז המעסיק מחוייב לשלם לך את הפיצויים מקרן הפנסיה ו/או ביטוח המנהלים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
