עבדתי בבית קפה 8 חודשים במשרה חלקית, 1-3 משמרות בשבוע בגלל היותי סטודנטית שלומדת בכל ימי השבוע. הגעתי להסכמה איתם לגבי כמות זו של משמרות.
לפני כחודשיים הוזמנתי לשיחה שבמהלכה נאמר לי כי ישנם מקומות לשיפור, למרות שהרגשתי שעבודתי טובה, המשכתי להשתפר והתגובות לא איחרו להגיע.
אחרי חודשיים מהשיחה הוזמנתי שוב לפגישה שהייתה המשך לשיחה הראשונה, זה פתאום נפל עליי ביום בהיר אחד.
המעסיק שלי אמר כי איני מתאימה לעבודה ולא יכל להסביר לי למה,
הוא שלח אותי תוהה לדרך בהתנצלות כי אינו יכול להסביר את סיבת פיטורי, שזה בא במקום אינטואיטיבי ורק להגיד בכלליות כי איני מתאימה למקום.
בישרתי לעמיתי שעובדים במקום והם היו מופתעים כי בניגוד אליו לא פיקפקו בטיב עבודתי. אני חשה כי חל חוסר צדק מוחלט כאן ואני מעוניינת לדעת מהם זכויותיי במקרה זה.
תודה!
לאור העובדה, כי לא נערך לך שימוע כדין את יכולה לתבוע את מעסקיך על פיטורים שלא בתום לב ללא הליך פיטורים כדין.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
