שלום, רציתי לשאול משהו, אני קצת לא יודעת איך להתנהל, מה מגיע לי לבקש ומה לא. אני עובדת במקום עבודה כבר שנה וחצי אפילו קצת יותר. לפני חודשיים בערך עברתי למחלקה אחרת בתוך החברה, ששם מקבלים שכר שעתי יותר גבוהה. ידוע, וברור לכולם, שכל מי שעובד במחלקה הזאת מקבל שכר מסוים. יש שקיפות לגבי השכר, זאת חברה גדולה, והשכר זה לא סוד.
במשכורת הראשונה שקיבלתי במחלקה החדשה, לא ראיתי שהשכר עלה, אז ביררתי לגבי זה מול המנהלים, וגם מתוך הגיון הבנתי שבגלל שהגעתי לשם רק באמצע החודש, אז השכר יתעדכן לי בחודש הבא.
ביקשתי מהמנהלת שלי שתבדוק לי לגבי הנושא, זה היה בערך שבוע אחרי שקיבלתי את המשכורת, ולא קיבלתי תשובה חוץ מזה שכל הזמן אומרים לי: " אל תדאגי, זה בטיפול ויהיה בסדר".
בגלל שזאת חברה גדולה ויש הרבה בירוקרטיה אני לא כל כך יודעת כבר למי לפנות ומי מטפל במה.
בכל אופן, במשכורת האחרונה, לאחר שביקשתי שיבררו לי אם השכר בוודאות יתעדכן בחודש הבא, לא קיבתי עדין את ההעלאה.
פניתי למנהלים שלי שוב, לפני כמה ימים, ושוב כל התשובות שאני מקבלת זה : "אל תדאגי זה בטיפול, את תקבלי את מה שמגיע לך".
התגובות האלה כבר ממש מתסכלות, אני לא סומכת על אף אחד בחברה כבר. השאלה מה אני יכולה לדרוש מהם? לא חתמתי על שום חוזה שמעלה לי את השכר, ולא על חוזה חדש במחלקה החדשה. אם אני יכולה לבקש שיכניסו לי את ההפרש של מה שמגיע לי באמצע החודש במקום שאני אחכה לחשבונית הבאה, או שאבקש מהם אסמכתא או חוזה לחתום עליו לגבי השכר?
תודה
רצו שתשלחי אל הגורם מכתב ואשר במסגרתו תעלי את הבטחות הממונים על הכתב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר