אני עובדת שנה ו-7 חודשים. לפני 3 ימים המעסיקה שלי התקשרה ואמרה לי טלפונית כי אני מפוטרת ושלא אגיע יותר לעבודה החל מאותו יום. היום היא שלחה לי הודעה שהיא רוצה שאגיע ביום ראשון לעשות חפיפה. האם אני מחוייבת להגיע לאחר שהיא "שיחררה" אותי באופן מיידי? אם לא אגיע-לא אקבלאת תשלום ההתראה של 30 יום מראש? אודה לתשובה דחוףףףף
נראה כי המעסיקה שלך פיטרה אותך שלא כדין (ללא עריכת שימוע).
במידה ואת ותכננת תוכניות שונות ליום ראשון, תוך הסתמכות על דבריה של המנהלת לפיהן את מפוטרת לאלתר, אזי את לא מחוייבת להגיע לעבודה ביום ראשון.
יחד עם זאת שימי לב, שהבנת את דבריה של המנהלת היטב, אחרת עלולה להיווצר בעיה עם ההודעה המוקדמת ותשלום פיצויי הפיטורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
האם באומרך שבאם יש לי תוכניות ליום ראשון אינני חייבת להגיע, הכוונה ביום ראשון ואילך? כלומר, האם אני יכולה שלא לחזור בכלל גם לחפיפה שפתאום (3 ימים לאחר הפיטורין המיידיים) הודיעה לי עליה? מאחר ויחסה אלי מבזה, אני מעדיפה שלא לחזור בכלל בהסתמך על הודעת הפיטורין המיידית שלה. שוב תודה לך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר