המקרה: עבדתי 8 חודשים בחברת כוח אדם ולאחר מכן התחלפה חברת כוח האדם והמשכתי לעבוד 8 חודשים נוספים באותו מקום העבודה.. יצאתי ל7 חודשים טיול בחול ( ללא מכתב פיטורים או התפטרות וללא סגירת חשבון בנוגע לחובות כמו דמי הבראה חופשה וכו שמגיעים לי ועם הבטחה מצד הבוס שלי שכשאחזור מחול אני אמשיך לעבוד איתם- משהו כמו חופשה ללא תשלום לא רשמי).
אכן חזרתי מחול והמשכתי 13 חודשים נוספים של עבודה.
עכשיו התחלף מכרז ומגיע לי פצויים.. האם אני זכאי לרצף מתחילת עבודתי לפני שיצאתי לחול עוד מהחברה הקודמת?
שלום רב,
החוק קובע כי הפסקה תוך ניתוק יחסי עובד ומעביד שאינה עולה על שישה חודשים, לא תפגע ברציפות בעבודה לענין פיצויי פיטורים.
בנסיבות שתארת הניתוק עלה על 6 חודשים ולפיכך על המעסיק לשלם לך עבור התק' הראשונה את כל הזכויות שמגיעות לך וכן פיצויי פיטורים עבור התק' השניה (ככל וצברת ותק מעל 12 חוד').
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
מקרה גבולי. עקרונית, ניתוק של יחסי העבודה (חופשה ללא תשלום, למשל) עד חצי שנה שולל את רצף הזכויות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר