שלום רב
אני התפטרתי מעבודתי לאחר 4 שנות עבודה בשל נסיעה ללימודים בחו"ל, ההתראה הייתה מעט קצרה ממה שנחתם בחוזה ההעסקה, אך אני בעצמי מצאתי מחליפה.
האם אני זכאית לדרוש פיצויים על סמך התפטרות לרגל מעבר מגורים,
(פסקה (1) לסעיף 8 : אם המרחב בין מקום מגוריו החדש לבין מקום מגוריו הקודם הוא 40 ק"מ לפחות, ומקום מגוריו החדש רחוק יותר ממקום עבודתו.....) או על סמך טעם אחר?
תודה רבה
חוה
לא ,אינך זכאית לפיצויי פיטורים, כי לימודים אינם עילה לקבל פיצויים עקב התפטרות וגם מעבר לחו"ל אינוו מזכה אותך, כי גם אם היית עוברת לחו"ל עקב נישואין (עילה המזכה בפיצויי פיטורים בתנאים מסויימים) לא היית מקבלת אותם כי הכוונה בחוק היא למעבר בישראל.
שבת שלום,
ענת רוזנר, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
