עו"ד נכבד שלום וברכה.
אני זימנתי ועדה פרטטית בעבודתי בנושאים כלשהם בעבודה - חילוקי דעות, לאחר זמן מה המעסיק אמר שהוא רוצה לזמן אותי לשימוע, דבר שלא היה בתכנון לפני , ניראה לי שהוא מנסה להתחכם ע"מ שהטיעונים שלי לא יעלו, האם אפשר להודיע למנהל שקודם כל הטיעונים שלי ישמעו שכן כבר חודשיים ומעלה אני מבקשת וועדה פרטטית ולא קבעו לי עדיין ורק לאחר מכן הוא יוכל לטעון את טיעוניו לשימוע, עד לאותו מקרה בו הועלו הטענות שלי לא היה למעסיקי כל טענה נגדי.
במקרה זה המנהל שלי הוא נציג ההנהלה ויש לו קשר ישיר עם נציגי העובדים , וכן גם השפעה עליו שכן יש לי כבר מס' סימנים, האם אני יכולה לבקש נציג אחר שייצג אותי בועדות , היות וביקשתי שיימנו נציג אחר והם לא מסכימים להחליף לי את הנציג שייצג אותי.
ראי תשובתי למעלה משעה 15.18.
בברכה,
ענת רוזנר, משרד עורכי דין
דיני עבודה, גישור ביחסי עבודה, ייעוץ וייצוג משפטי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
