שלום.
אבקש את עזרתכם.אני וביתי עבדנו במשפחתון פרטי כשנה וחצי.לאחרונה היו בעיות ביני ובין המעסיקה .אני הייתי מובילת כיתה ומוערכת לאחרונה היו סכסוכים מצד הצוות והיא לא ידעה לפתור את הבעיות הללו.אני כבר נשברתי והודעתי לה שאם המצב לא ישתפר אני עוזבת ומאותו היום היא פשוט מררה את חיי בכל מובן עד שנשברתי והבאתי לה מכתב התפטרות.מה הזכויות שמגיעות לי? מאז שנתתי לה את מכתב הפיטורין היחסים בין העובדות לביתי התערערו בצורה מגעילה.אחת הבנות פתאום רבה עם ביתי והיה ויכוח .אותה אחת התקשרה לבוסית ובעלה של הבוסית פיטר את ביתי דרך הטלפון.במכתב שנשלח הוא כתב לה אני מקבל את התפטרותך!?????????????????. וגם אזהרה במכתב שתפסיק ללכלך עליו באתר הגננת.דבר שמעולם לא היה ולא נבראבעקבות זאת שלחנו לו מכתבים עדיין הוא לא השיב לנו כבר למעלה משבועים.מה המדיניות במיקרים האלו? אבקש תשובה תודה מראש.
ראשית, בנוגע אליך ניתן לטעון כי התפטרת בגין הרעת תנאים בשל התנאים הקשים עם הצוות, אך לעניות דעתי מדובר בעילה חלשה. מעבר לכך מגיעים לך כמובן כל הזכויות שצברת כגון- ימי חופשה , ימי הבראה וכו'.
בנוגע לביתך, מדובר בפיטורים שלא כדין!! באם ביתך עבדה מעל ל6 חודשים הרי שמגיעה לה זכות השימוע שמעולם לא ניתנה, הודעה מוקדמת וכו'.
עליכן לפנות בהקדם לייעוץ אישי בעניין זה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר