עו"ד נכבד,
אני עובד במוסד לימודי -בנים , לפני 12 שנים פתחו ביה"ס נוסף לבנות, ואת העבודה שאני עושה בעבודה הנוכחית-בנים הכריחו אותי לעשות גם לביה"ס הנוסף- בנות , ז"א עשיתי עבודה של שני בתי"ס עבודה כפולה,
כאשר פניתי למעסיקי לגבי תוספת שכר , הוא השיב לי שזה תחת אותה עמותה ומותר לו לתת לי את העבודה הנוספת ללא כל תוספת,
אך אני יודע שיש מס' סמל שונה לכל ביה"ס , וכמו כן בדוחות הנה"ח הוא רשם שהוא הוציא בגין עבודתי, כאשר לא קיבלתי שום תוספת שכר על עבודתי הנוספת.
השכר לפני תוספת העבודה הינו השכר שקיבלתי גם כשבצעתי את העבודה הנוספת וגם לאחר סיום העבודה הנוספת -לא קיבלתי כלל תוספת שכר.
האם זה נכון שבגלל שזו אותה עמותה המעסיק לא צריך לתת לי תוספת שכר , ומה עלי לעשות וכיצד ליפעול ע"מ לבקש את התוספת הנ"ל? אני מרגיש כי ניצלו אותי.
העבודה בוצעה מעל 10 שנים עד לפני שנתיים . כיום מנהלים את ביה"ס שבגינו ביצעתי את העבודה הנהלה אחרת. העבודה בוצעה באותן שעות עבודתי.
בנסיבות הענין יש לבחון את תנאי העסקתך, חוזה עבודה, הסכם קיבוצי החל על הענף, תקדים.
מומלץ להסתייע ביעוץ מקצועי מעו"ד בתחום.
התמחות ביחסי עבודה, ביטוח לאומי ועוד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר