עבדתי בגן 4 חודשיים ב 10.8.11 המעסיקה הוציאה לחופשה ללא תשלום ללא הגבלה ללא מכתב פיטורים בהריון היני בהליך להגיש תביעה על מכלול פגיעה בזכויות כי בנוסף שילמה מאוחר לא נתנה תלושים פתאום אחרי חודש של חופשה מודיעה לי שהיא מתכוונת להגיש בקשה למשרד התמ"ת לפיטורים עליי לציין אין לי ששה חודשי עבודה.
1.היא אמורה לבקשה התר לפיטורים אם לא מלאו לי שישה חודשי עבודה??(אני לא כלכך מצליחה להבין את ההתנהולת שלה)
2.האם עדין אני יכולה להמשיך עם התביעה על הימים שהיני בבית בחופשה ללא הגבלה ללא תשלום ולא כמפוטרת עדיין ?כי התנהלית לא תקינה בשום קשר להריון הנה כבר חודש בבית ללא מכתב פיטורים ..
באם אין לך שישה חודשים היא לא אמורה להגיש בקשה לתמ"ת, אך את מצידך יכולה להגיש תביעה בגין העובדה שהיא פיטרה אותך בשל העובדה שאת בהריון.
יש לבדוק ראשית, האם היו עוד פיטורים, מה היתה סיבת הפיטורים האמתית, האם היא ידעה שאת בהריון ורק אח"כ באופן מפתיע הודיעה על ההפסקה וכו'.
עליך לפנות לייעוץ אישי בעניין זה, בוודאי שיש מה לעשות משפטית בנושא שלך.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר