אני עובדת בנק כ-4 שנים, כעת רוצים להעביר אותי סניף שאיני רוצה בו, היות ואני חד-הורית והוא במרחק של כשעה וחצי נסיעה מהבית. בכל זאת, מעבירים אותי. למרות שהמנהלת האישית הבטיחה לי שתהיה לי בחירה מ-4 סניפים אני אבחר סניף שיתאים לי. רציתי לשאול, במידה ואני לא מסתגלת וקשה לי עם הנסיעות, אם אגיש התפטרותי אקבל פיצויים ממקום העבודה? יש משהו שאוכל לעשות?
2. עד כה השלו אותי שאקבל קביעות (זיכוי גדול), לאחרונה שומעת בחדרי המנהלים (בלחש לחשים) שאני אפוטר היות וזהו פרויקט זמני. זה הסיבה שמעבירים אותי סניף ע"מ לקבל חוות דעת "כאילו לא טובה" שיהיה להם תירוץ טוב, שבמשך 4 שנים חוות הדעת היתה מצויינת! אני מרגישה מאוד מרומה ממקום העבודה משני הנקודות שציינתי.
אני רוצה לתבוע את הבנק. האם יש לי עילה? ובאיזה כיוון כדאי שאלך?
אני אמא חד הורית וכנראה שיפטרו אותי בהתראה קצרה. אנא מענה מפורט....בבקשה.
באם המרחק הינו קשה ומדובר לכאורה בהרעת תנאי העבודה את יכולה לטעון להתפטרות מזכה בפיצויים בגין הרעת תנאים.
בנוגע לתביעה ככל שהדבר נוגע לאי העברה כעובדת קבועה, עליך להוכיח ברמת הספק לכל הפחות, כי אכן היו הבטחות כאלו בפועל וכי אכן חוו"ד בסה"כ היתה מעולה למשך 4 שנים.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר