אני עובדת מדינה במשך 16 שנה עבדתי בתפקיד ניהולי בפנימייה המנהל הישיר התעמר בי עד כדי השפלה בפרהסיה ובשיטתיות נשברתי ופניתי למנכל זה העביר אותי להיות מזכירה שלו בידיעה ששכרי ירד ב 1500 ש"ח וגם דרש מכתב שאני עושה זאת מרצוני ונידיעתי נכון לעכשיו כמעו שנתיים המנהל הישיר עזב והמנכל עוזב ,בפועל המשכורת שלי ירדה בחצי ואיבדתי הרבה תנאים ,מעובדת מדינה בדרוג הוראה אני עכשיו בדרוג מנהלי ויתרתי בזמנו בגלל שלא יכולתי לסבול יותר את ההשפלות של המנהל ועם גיבוי של המנכל שלא נזף בה כך יצא שיצאתי מופסדת לבקשתי לקבל את התקן הקודם שלי נתקלתי בסרוב האם יש עילה לתביעה
אם את מתכוונת לעילת תביעה לעניין החזר המצב לקדמותו - נראה לי שלא הואיל והמשכת לעבוד כך שנתיים ובכך נוצר חוזה חדש בהתנהגות. על מנת לקבל תשובה יסודית ומפורטת יותר, אני מציעה לך ללכת לייעוץ אצל עו"ד העוסק בתחום דיני העבודה.
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
ראשית תודה על התגובה המהירה , רציתי לוודא שלמרות שהמנהלת הישירה שלי התעמרה בי והשפילה אותי רק עכשיו היא עזבה וקיבלתי את האומץ "לצייץ" ולכן אני שואלת את הנ"ל האם אין לי עילה בוודאות? חייבת לציין שכן היו תקדימים אצלנו למרות שאכן בדצמ' הקרוב אהיה באותו מקום (הנוכחי) שנתיים
לא, אין בודאות
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר