אני עובדת 13 שנה במיכללה בתור משגיחה על בחינות , מדי שנה עורכים לי חוזה חדש שבו מצויין שבמחיר שעה (21 שקל ) כלול גם סכום הפיצויים , שאלתי היא האם תנאי זה נכון ואין לי זכות לבקש פיצויין, עד לפני שלושה חודשים הועסקתי 12 חודשים בשנה לא חודש מלא אבל היה לי תלוש משכורת ל12 חודשי עבודה לאחרונה מזה 3 חודשים לא קוראים לי בטענה שחלש ועדיין לא התחילו הבחינות, יכול להיות שהם לא מפטרים אותי או רוצים שאני מיוזמתי לא אבוא יותר, האם מאחר ואני עובדת שלהם מעל 13 שנים רצוף מגיע לי פיצויי פיטורים על הרעת תנאים וגם עלכך שבשנים האחרונות ירדו שעות העבודה.
במידה והועסקת מידי חודש בחודשו, אזהנני ממליצה לך לכתוב מכתב למכללה, ולדרוש להמשיך ולהעסיקך, ובמידה ולא, אזי הנך רואה במהלכם פיטורים, והנך מבקשת את כל זכויותיך כחוק.
שכר אמנם יכול לכלול תשלום פיצויי פיטורים - אך הכללת פיצוי הפיטורים דורש אישור הממונה על השכר, ולאור השכר הנמוך אני מאמינה שאין אישור כזה.
בכבוד רב,
אורנה שמריהו, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר