אני עובדת במקום עבודה במשך שש שנים וכל שנה מעדכנת את רשיון הרכב על מנת לקבל הוצאות נסיעות כל חודש. באוקטובר 2010 הבאתי להם את רישיון הרכב העדכני אך לצערי רק לפני כמה ימים שמתי לב שלא שילמו לי במשך שנה שלמה נסיעות. כאשר פניתי אליהם. הם טענו שלא הבאתי להם רשיון נהיגה עדכני כפי שהיה רשום בתלוש ועל כן לא נתנו לי את הנסיעות. עדיין לא ברור לי מדוע לא קיבלתי נסיעות רגילות ולא הנסיעות עבור הוצאות רכב. כאשר ביקשתי לקבל החזר, התקבלתי בתשובה שזו בעיה שלי שלי שלא שמתי לב למלוא ההוראות ושלא ניתן לקבל החזרים. אולי יבדקו אם ניתן לקבל נסיעות רגילות אבל באשר לנסיעות רכב זה לא אפשרי. מה נכון מבחינת החוק, מה אפשר לעשות??
יש לציין שכן הבאתי להם רשיון רכב כפי שהיה רשום בתלוש אך את רשיון הנהיגה האישי החדש לא העברתי להם מאי הבנת ההוראות
באם מדובר בהליך שהינו נוהג קובע בינך ובין המעסיקים, הרי שעל המעסיקים לעמוד בנוהג זה לכל הדעות! עליהם לפצות אותך רטרואקטיבית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר