שלום...ותודה על שירות והעזרה המוצעת באתר:)
רצית לברר בקשר לנושא מסוים של גנבה
אני עבדתי בחברת פירסום ומיתוג,כשהפירסום מתבצע בסניפי רשת ארצית מה שמצריך כניסה ועבודה בסניפים בערך 2-6 שעות לסניף ...לאחר כ-11 חודש זומנתי לפגישה עם הבעלים וק"בט החברה בפגישה נטען שיש חשד לגנבה...והם מעוניינים שאני יעבור פוליגרף(הוחתמתי על מסמך)בחברת פוליגרף שהק"בט בחר לא היה בחירה פשוט רק חברה אחת...כמובן שהסכמתי והלכתי...עשיתי את הבדיקה הפלא ופלא יצאתי דובר שקר ...!!! אני יודע שלא לקחתי כלום ...
אבל החברה החליטה לפי הפוליגרף שגנבתי... העם מותר לעשות כזה דבר??
הם אמרו לי להמשיך לעבוד בחברה לא באותו איזור ואסרו עליי להיכנס לסניפי הרשת בטענה שגנבתי(העבודה בסניפי הרשת מהווה 50% מסך העבודה) ...לא הגישו תלונה במשטרה דבר תמוהה בעיניי ... ולא ניקו את שמי...
מה עושים במצב כזה...כמו כן לא פיטרו אותי... ולאחר תקופה שבה עבדתי און אוף פשוט הפסקתי ללכת כי זה הגעיל אותי לעבוד שם
מה עושים בנידון???
אם התפטרת מהעבודה ולא הודעת כי הסיבה היא ששפכו את דמך, דהיינו כי נוצרו נסיבות שאינך יכול להמשיך לעבוד או הרעו לך את תנאי העבודה (נתנו לך לעבוד פחות שעות) הרי שלא תהיה זכאי לפיצויי פיטורים.
אינני מייעצת לך לתבוע את המעסיק, כי חבל לבזבז את כספך על עורכי דין ואת זמנך בבית המשפט.
בכבוד רב,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר