ראשית שוב תודה ענקית על העזרה והייעוץ!!!
במשרד תמת הפנו אותי לממונה על אכיפה וההסדרה מטעמם. - הם הבטיחו לחזור אליי בהקדם. לזו הייתה הוונה שלך כשאמרת לי לפנות למשרד התמת? או שיש גוף בשם אחר שאני צריכה לבקש אותו שם?
ושאלה אחרונה: לאחר שאני אלד במידה ומשרד התמת לא יאשר לפטר אותי לפני. וכשייגמר לי החל"ד. אני צריכה להגיע למשרד ולכתוב להם שאני מתפטרת עקב טיפול בילד? וכך אני ב 100% אקבל את הפיצויים שלי או שיש דרך למעסיק שלי לא לשלם לי פיצויים ולאכוף את זה? כמו כן האם יש לי אז גם חודש של התראה מראש בתשלום? ניתן " לנצל " אותו איכשהו? וגם לאחר הלידה איך אנימקבל את דמי הלידה של 14 שבועות? אני צריכה מסמכים מהמעסיק שלי שוב ואז הוא יכול למשוך את זה או שזה נעשה רק דרך ביטוח לאומי?
בבקשה מעוד דמרי בן שחר לתשובה האחרונה.
תודה תודה תודה לך!!!!!!
כן לזו הייתה הכוונה שלי!
בוודאי שאת יכולה להתפטר אח"כ בטענה של טיפול בילד ולהיות זכאית לדמי הפיצויים המלאים וכמובן שלמעסיק אין כל יכולת להתחמק מעניין זה.
את אמורה לתת למעסיק הודעה מראש כמובן.
דמי לידה את מקבלת מביטוח לאומי ואת צריכה להגיש מסמכים שהמעסיק לא חייב לחתום עליהם פשוט תצרפי את תלושי השכר שלך.
שיהיה חג שמח יקירתי והריון קל.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
שיהיה לך חג שמח גם!!! תודה על העזרה! בטוח יש לך עוד הרבה מה לעשות ואם את עדיין מוצאת זמן לענות פה אני מורידה בפנייך כובע!!! אל תפסיקו! אתם עושים פה עבודת קודש!!! ואני בטוחה שרבים יצטרפו אליי!!! חג שמח!!!!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר