ראשית תודה על המענה המהיר. תשובתך לא ברורה לי, אם כעת אני עובדת 35 שעות נוספות ומקבלת עליהן נניח תוספת של 3000 ש"ח מעבר לשכר הבסיס, ולאחר השינוי אמשיך לעבוד אותן שעות (כי המשרה דורשת ממני) ואקבל רק 1000 ש"ח תוספת לבסיס- מדוע זו לא הרעת תנאים ?
אני מסכימה איתך שאם שעות העבודה יהיו ללא שעות נוספות (דהיינו 9 שעות ליום), אזי מדובר בשיפור בשכר כי התוספת נחשבת בסוציאליות, אבל ההעלאה לכאורה זו לא מייטיבה איתי.
אשמח להארותיך.
שבוע טוב
הבנתי שתקבלי את הבסיס +3000 שקבלת קודם +1000 . ודאי שאם לא תקבלי את ה-3000 ש"ח זו הרעת תנאים. בעקרון מחובת המעסיק לשלם לך בגין השעות הנוספות שאת עושה לפי דיווח. אם עבודתך היא עבודה שניתן לפקח עליה. אם את בענף השמירה והאבטחה ניתן להוסיף 9% לשכר ולשלם לך שכר גלובאלי, אך כמובן, שגם אז יש הרעה בתנאי עבודה לעומת שכרך קודם לכן. אם את רוצה לעזוב ולקבל פיצויי פיטורים, כתבי למעסיק מכתב כי אם ישנה לך את צורת התשלום, תתפטרי ותהייי זכאית לפיצויי פיטורים ודרשי ממנו תשובה תוך 30 יום. אם ייעמוד על השינוי בשכר, תוכלי להתפטר ולהיות זכאית לפיצויי פיטורים.
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר