ב 27 לחודש לפי החוק אני אמורה לחזור לעבודה לאחר 6 חודשים של חופשת לידה.
הבנתי שלפי החוק עם אני חוזרת אחרי תאריך זה מקום העבודה לא חייב לקבל אותי.
רק ב1 לחודש יש לי סידור לתינוקת אני חושבת על לשאול את מקום העבודה עם זה מתאים להם לחזור בתאריך זה. אך אני חוששת שהם עלולים לומר כן רק כדי שם יוכלו לפטר אותי ,הם כבר פיטרו אותי בזמן הריון והחזירו אותי לאחר 3 חודשיים לאחר שהבינו שהם לא יוכלו לפי החוק לפטר,אני יודעת על כוונתם לפטר אותי לאחר 2 חודשי עבודה שהם מחוייבים לפי החוק.
הם במקרה זה זה סיכון גדול מידי לקחת ולבקש מהם להתחיל את העבודה בראשון לחודש?
לא כתבת כמה זמן הינך עובדת במקום העבודה. אם את עובדת שנה לפחות, את רשאית לבקש חופשה ללא תשלום אחרי חופשת הלידה, מספר חדשים כרבע ממספר החדשים שבהם עבדת אך לא יותר משנים-עשר חדשים מיום הלידה . דהיינו אם עבדת שנה את רשאית לקחת חופשה ללא תשלום של 4 חודשים. לכן, אם עבדת שנה לא אמורה להיות לך בעינ עם המעסיק. לאחר שתחזרי מהחל"ת האמור, על מעסיקך להעסיקך לפחות 60 יום וכן עליו ליתן לך הודעה מוקדמת לפיטורים (אם ירצה לפטרך) של 30 יום. בנוסף בעניינך מדובר ב-4 ימים ומקובל גם להתחיל עבודה בתחילת חודש, לכן, את יכולה לבקש ממעסיקך להתחיל לעבוד ב-1 לנובמבר וסביר להניח כי יעתר לבקשתך.
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
