שלום
הגעתי למקום עבודתי הנוכחי לפני כשנתיים על תקן תפקיד ספציפי
לאחר מס' חודשים ביקש ממני הבעלים לבצע מס' תפקידים נוספים והסכמתי לכך.
לאחר כשנה בערך הבעלים הודיע לי שיש שינויים בארגון ואם אני מעוניין להמשיך במקום העבודה
הגדרת התפקיד שלי תשתנה לחלוטין ותעבור להגדרת תפקיד תפעולי עם הגדרות ברורות של התפקיד שנאמרו בע"פ,בלית ברירה הסכמתי.
במהלך השנה האחרונה התווספו אחרויות נוספות לתפקיד ,לאחרונה עם כניסת מנכ"ל חדש לחברה
ועזיבת אחד העובדים "הוצנחו "עלי ע"י המנכ"ל החדש גם תפקידי העובר שעזב ועוד תפקידים נוספים בניגוד לסיכום עם ההבעלים.
בשיחה שניהלתי עם המנכ"ל החדש נאמר לי על ידו בצעקות ובזלזול שהוא שרק הוא יקבע לי את הגדרות התפקיד(למרות הסיכום עם הבעלים) ויוסיף לי אחריות מתי שהוא רק ירצה מבלי לשאול אותי .
הודעתי לו שאני מסרב ואני מבקש מכתב פיטורים אך הוא סירב ואמר לי שאם אני רוצה יכול להתפטר.
האם כל האמור לעיל התפטרותי תחשב כפיטורין?
תודה רבה
אם תפרט בכתב מהן הנסיבות שבעטיין אינך יכול להמשיך לעבוד כולל ההתנהגות הבוטה כלפיך ותאפשר להם לתקן את המצב (תן להם 30 יום לתקן) וכתוב כי אם המצב יימשך תתפטר בדין מפוטר. אם לא ישתנה המצב, תהיה זכאי לפיצויי פיטורים. בכ"ז מאחר שמדובר בהתנהגות והתנהלות אני מציעה שקודם ההתפטרות תתייעץ עם עו"ד בתחום.
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר